LAJME

Nxënësit e komunës së Vitisë me inciavitë humanitare

Sot nxënësit vitias në sheshin e qytetit të bukur në Viti për qëllime humanitare kanë dal të shesin produkte ushqimore të përgatitur në shtëpi. “I kam inkurajuar dhe përgëzuar për këtë aktivitet humanitar. Ju bëjë thirrje ta mbështesini këtë projekt dhe të shtrim dorën e solidaritetit.” u shpreh kryetari i Vitise

Back to top button