LAJME

Makinë e çuditshme me targa të huaja në rrugët e Prishtinës (VIDEO)

Mergimtarët po vinë e po na sjellin gjëra të çuditshme nga vendet perendimore.

Sot  është parë një makinë në rrugët e Prishtinës që i ngjanë makinës por zhurma e saj i ngjanë një motori “Yamaha”.

Makina ka impresionuar të gjithë vozitësit në rrugë.

Një video  është dërguar nga një qytetar në redaksinë tonë ku vërehet pamja dhe zhurma që lëshon ky tip makinë.

Back to top button