SHOWBIZ

Korab Shaqiri Shkëlqen në Londër: Fiton Çmimin “Platinum Prize” në Festivalin “World Master Open Music Competition”

Artisti i shquar Korab Shaqiri ka shkëlqyer sërish në skenën e muzikës artistike me triumfin e tij në festivalin prestigjioz “World Master Open Music Competition” në Londër të Anglisë.

Në një konkurrencë të fortë në kategorinë e “Concerto”, Shaqiri u nderua me çmimin e lartë “Platinum Prize” për veprën e tij magjepse “Koncert për Piano dhe Orkestër”.

Ky sukses i jashtëzakonshëm shënon një tjetër pikë kulmore në karrierën e talentuar të Korab Shaqirit dhe e ngrit atë si një nga artistët më të shquar të muzikës sonë artistike në skenën ndërkombëtare.

Back to top button