LAJME
TOP LAJMI

Gazetarja e “Rtv Dukagjinit” interviston qytetarët “gjysmë e zhveshur”

Gazetari është një individ që mbledh informacion në formë teksti audio ose fotografie, i përpunon ato në një formë të denjë për lajme dhe ia shpërndan publikut. Akti ose procesi i kryer kryesisht nga gazetari quhet gazetaria.

Mirëpo sic duket përveq shpërndarjes së informacioneve po reklamohet edhe mënyra e veshjes së gazetarëve që po jepin informacione nga tereni apo po intervistojnë qytetarët e thjeshtë në rrugë.

Një gjë të tillë e ka bërë një gazetare e Rtv Dukagjinit ku interviston qytetaret gjysme e zhveshur.

Back to top button