LAJME
TOP LAJMI

Mërgimtari nga Zvicra zhduket pasi zbriti në aeroportin “Adem Jashari”

Një person, me vendbanim në Zvicër, ka zbritur me 18 qershor në ANP “Adem Jashari” dhe më nuk dihet për vendndodhjen e tij.

Policia është duke e hetuar rastin.

Njoftimi i plotë i policisë:

PERSON I ZHDUKUR/ANP- Adem Jashari 18.06.2023-14:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se personi mashkull kosovar me vendbanim në Zvicër më datën 18.06.2023 ka zbritur në ANP “Adem Jashari” dhe më nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti në procedurë hetimore.

Back to top button