LAJMETOP LAJMI

Pjesëtarët e FSK-së ngjiten në Kilimanxharo

Katër nënoficerë të Forcës së Sigurisë së Kosovës pas disa ditë ecje këtë të shtunë kanë arritur që të ngjiten në Kilimanxharo.

Pjesëtarët e FSK-së u ngjitën në një prej majave më të larta në kontinentin e Afrikës me lartësi prej 5,895 metrash.

“Pjesë e kësaj ekspedite që filloj me 16 shkurt janë katër pjesëtarë të Kërkim Shpëtimit, të Gardës Kombëtare të Forcës së Sigurisë së Kosovës të cilët së bashku me Klubin Alpin Prishtina arritën të realizojnë edhe këtë ngjitje mjaft sfiduese”.

“Me arritje të tilla djemtë dhe vajzat e Forcës së Sigurisë së Kosovës e dëshmojnë në vazhdimësi përgatitjen e tyre profesionale dhe fizike për të treguar rezultate të larta ku do që marrin pjesë” thuhet në njoftimin e faqes zyrtare të FSK-së në Facebook.

Back to top button