LAJME

Përzierja që largon insektet nëpër shtëpi dhe nuk harxhoni para

Kur afrohen muajt e verës insektet gëlojnë në çdo shtëpi, edhe nëse bëjmë gjithçka për t’i mbajtur sa më larg.

Ka shumë metoda që i eliminojnë ato, sidomos ato natyralet, por kjo është metoda më e mirë me të cilën nuk do të shpenzoni shumë të holla, për shkak se përbërësit janë lehtësisht të përballueshëm si çmim dhe mbi të gjitha garantojnë rezultatin.

Përbërësit:

closevolume_off
1 gotë zbardhues.

1 gotë uthull.

1 gotë të vogël raki.

Përgatitja:

Merrni një gotë zbardhues dhe bashkoheni me një gotë uthull dhe 1 gotë raki. Vendosni të gjithë përbërësit në një shishe spraj dhe tundeni mire që të krijohet një përzierje homogjene. Spërkatni cepat e shtëpisë dhe vendet ku mendoni se kanë bërë fole me këtë përzierje dhe do largoni të gjithë insektet që keni rreth e rrotull nëpër shtëpi.

Back to top button