LAJMESHOWBIZ

Në postimin për Butrint Imerin, Zhaklina ironizon keq Kiarën

Në një postim të bërë në rrjetin social ‘Facebook’ për ditëlindjen e Butrint Imerit, ku titulli ishte deformuar dhe eskaluar, Zhaklina kë bërë një koment.

Sipas titullit, në vend që të shkruhej se dikush i ka bërë dhuratë Butrintit një kalë, termi është ngatërruar.

Duke deformuar emrin e moderatores, Zhaklina shkroi:

“Si ia ka vënë emrin, Liara?”

 

 

Back to top button