LAJME

Ish-kunatat e bëjnë hor Violetë Kukajn: E dërgoj vëllain tonë në psikiatri

Ndërmjetësuesja Eni Çobani konkludon se personi në fjalë mund të mos jetë i sëmurë dhe se kjo është një lojë.

Motrat, pretendojnë se kjo është loja e këngëtares, asaj kohe gruaja e Faik Retkocerit.

Back to top button