LAJME
TOP LAJMI

Hoxha i njohur nga Kosova merr dhuratë një veturë luksoze të tipit mercedes

Në Kosovë të shpeshta janë rastet kur qytetarët ndajnë dhurata të shtrenjta për ndonjë figurë të njohur.

E këto dhurata bëhen për arsye të ndryshme, ndërsa në ktë rast bëhet fjalë për pensionimin imamit të njohur, shkruan Jepi zë.

Një dhuratë e tillë por mjaft luksoze e ka pranuar edhe një hoxhë i njohur nga Kosova.

Hoxhës, humanistit dhe veteranit të UÇK-së, Mazllam Mazllamit nga Prizreni i bëhet dhuratë në Iftarin madhështor të pensionimit të tij një veturë.

Myfitu i Kosovës, Naim Tërnava ishte pjesëmarrës në këtë iftar ku edhe zbuloi dhuratën për kolegun e tij./ Jepi zë

Back to top button