LAJME

“Fillimisht punësoj dajën e vetë”, Nuredin Lushtaku i zbulon punësimet familjare të Fadil Nurës dhe Sami Lushtakut

Ish bashkëluftetari i Adem Jasharit dhe kreu i partisë “IDEAL”, Gjeneral Nuredin Lushtaku ka shkruajtur një postim të gjatë ku ka dënoncuar keqperdorimet qe janë duke u bërë në qeverisjen e Fadil Nures dhe vartesit të tij, Sami Lushtakut, transmeton portali rajoni.org.

Lushtaku i është drejtuar Fadil Nures me kryetar në thojza duke e aluduar se kryetar real është Sami Lushtaku.

Ndonse është befasuae nga raporti i ashtuquajtur raport i pavarur KDI ; megjithatë ai ka demaskuar këtë raport duke zbuluar se përfaqësuesja e këtij institucioni në Skenderaj është edhe anëtare e bordit të “Eko Natyrës”, ndërrmarrje në të cilën janë bërë një mal shkelje ligjores.

Tutje ai i ka përmendur një mal punësimesh familjare të binomit Nura&Lushtaku, kurse vlersimin e prokurimit në Skenderaj e ka quajtur absurditet me vetë faktin se ajo zyre sipas tij udhehiqet nga njeriu i ardhur nga rruga.

Postimi i plotë i Nuredin Lushtakut:

Back to top button