GlobaleLAJME

Zhytësit kanë zbuluar skena tronditëse nenujore

A e dini se njerëzit kanë eksploruar hapësirën e jashtme më shumë se fundin tonë të oqeanit? Ka kaq shumë gjëra të fshehura nën hundë dhe gjithçka që duhet të bëjmë është të marrim frymë thellë – jo, më shumë ajër! – dhe zhyteni drejt e nën sipërfaqe. Ndonjëherë kjo është gjithçka që duhet, dhe me kalimin e viteve, zhytësit kanë zbuluar disa nga skenat më tronditëse nënujore, artefaktet dhe krijesat e çuditshme atje/NewYorkTimes

Back to top button