LAJME

VIDEO| Kali ngec në gropën e thellë, marrin helikopterin për ta shpëtuar

Një kal ngeci në një gropë të ngushtë dhe katër metra të thellë në Lazio, në Itali.

Nga pamjet e publikuara kuptohet se kali nuk do mund të mbijetonte gjatë në atë ambient aq të vogël, por për fat të mirë jeta e  tij u shpëtua.

Brigada italiane e zjarrfikësve Vigili del Fuoco i shkuan në ndihmë duke përdorur helikopterin. ata arritën ta lidhinin kalin e ta nxirrnin jashtë rrezikut.

Back to top button