LAJME

Vdes një pjesëtar i Policisë së Kosovës

Pjesëtari i Policisë së Kosovës, Besnik Deliu, ka vdekur

Sindikata e Policisë së Kosovës ka bërë të ditur se ka vdekur pjesëtari i PK-ës, Besnik Deliu.

Me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, sindikata ka lëshuar një telegram ngushëllimi për familjen, miqtë dhe kolegët e të ndjerit.

“Me rastin e vdekjes së pjesëtarit të policisë Besnik Deliu, familjes, miqve dhe kolegëve të Policisë së Kosovës, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta!”, thuhet në telegramin e kryetarit të Sindikatës së PK-ës, Imer Zeqirit.

Back to top button