SHOWBIZ

Suedia e shpall zyrtarisht seksin sport, organizon Kampionatin Evropian të Seksit

Suedia e ka shpallur zyrtarisht seksin si sport, duke organizuar kështu Kampionatin Evropian të Seksit.

Ky shtet është gati të pres garën e saj të parë seksuale e cila do të zhvillohet gjatë javës së ardhshme.

Personat që marrin pjesë në konkursin e seksit do të angazhohen në seanca seksi të cilat mund të zgjasin deri në gjashtë orë në ditë.

Fituesit e garës së seksit do të vendosen nga një panel gjyqtarësh, por edhe audienca do të ndikojë në vendimet përfundimtare, shkruan Livemint, transmeton Klankosova.tv.

Kampionati Evropian i Seksit pritet të fillojë më 8 qershor dhe do të zgjasë në një periudhë prej gjashtë javësh me pjesëmarrësit që përfshihen në aktivitete seksuale nga 45 minuta deri në 1 orë në ditë.

Vendimi përfundimtar për fituesit do të merret pasi të merren parasysh faktorët si kimia në çift, njohuritë për seksin dhe niveli i qëndrueshmërisë.

Back to top button