LAJME

Rezultatet: Ja kë votuan shqiptarët për të shpallur finalist të katërt të Big Brother VIP

Kristi, Nita dhe Qetsori janë pretendentë për të qenë finalisti i katërt i Big Brother VIP. Nga sondazhi i realizuar nga xing.al votat më të shumta i ka marrë Kristi.

Kristi ka marrë 41% të votave, Qetsori 30% dhe Nita 29%.

Back to top button