LAJME

Publikoi video në Tiktok nga Gjinekologjia/ Anesteziologu shqiptar dënohet me 1 vjet e 3 muaj burg

 

Gjykata Themelore Penale në Tetovë ka dënuar me 1 vjet e 3 muaj burg anesteziologun Valton Dervishi i cili publikoi muaj me parë video live në Tik Tok nga Reparti i gjinekologjisë në Tetovë.

Ai sot ka pranuar fajin para gjykatësit në Gjykatën e Tetovës.

Mjeku Valton Dervishi është akuzuar për dy vepra penale, inçizim të pa autorizuar dhe punë të pandërgjegjshme gjatë orarit të punës, të dënueshme sipas Kodit Penal.

Back to top button