LAJME

Persona të maskuar sulmojnë veturat e medieve, nuk duan të raportohet çfarë po bëjnë në veri (VIDEO)

Pas mediave të Kosovës serbët në veri të Kosovës sulmojnë edhe mediat shqiptare. Bëhet e ditur se është sulmuar grupi i xhirimit të News24 dhe Panorama në veri të Kosovës.

Pamjet që shihni tregojnë se si mjeti i Panorama TV dhe News24 është goditur në pjesën e përparme të xhamit me gurë.

Ndërkohë, raportohet se është sulmuar dhe mjeti i A2CNN.

Back to top button