LAJME

Nëna nga Ferizaji raporton se i janë zhdukur dy fëmijët e saj

Policia e Kosovës ka njoftuar se janë zhdukur dy fëmijë dje në Ferizaj.

Sipas raportit 24 orësh rasti ka ndodhur në rrugën “Bajram e Gursel Sylejmani”.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se dy fëmijët e saj, viktimat meshkuj  kosovarë kanë dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tyre. Rasti vazhdon të hetohet“, njoftoj policia.

Back to top button