LAJME

Malsorja dhe Shontani më të ndjekur se finalja e “Big Brother VIP Albania” sonte

Impakti që ka Tik-Toku është i jashtëzakonshëm. Madje, këtë impakt duket se nuk e zbeh as shou më i ndjekur shqiptar, “BBVA”.

Sonte, Malësorja dhe Shontani kanë ndjekës live pafund, madje dukshëm më shumë se herat e tjera.

Gjërat po ndryshojnë, apo?

Back to top button