LAJME

Lajme të këqija! Kjo shenjë e Horoskopit do të divorcohet muajin e ardhshëm

Është paksa e pakëndshme, por pjesa tjetër e verës nuk parashikohet të jetë e favorshme për romancën e shenjave si Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori. Marrëdhëniet e tyre janë të brishta dhe mund të marrin fund muajin e ardhshëm.

E ndërsa për disa gjërat mund të përmirësohen, për një nga shenjat e mësipërme situata do mbetet e pakëndshme.

Disa fokusohen te vetja, të tjerë e kërkojnë lumturinë në aventura dhe disa nuk mund të pretendojnë më. Megjithatë, përfaqësuesit e shenjës së mëposhtme kanë shumë gjasa të ndahen deri në fund të verës, pasi janë në tension në të gjitha fushat e jetës së tyre.

 

Ata janë nën presion nga jeta e tyre profesionale, familjare dhe personale.

Afërdita retrograde te Luani nga 23 korriku deri më 4 shtator komplikon situatat dhe ndikon negativisht në jetën e dashurisë së të gjithëve. Ndarjet e përhershme janë më se të sigurta pasi mbingarkimi që ndjejnë i shtyn ata të mos zgjedhin betejat e tyre me mençuri dhe të lënë egon e tyre të marrë më të mirën prej tyre.

Back to top button