LAJME
TOP LAJMI

Kurti për Asociacionin: Nuk është vetëqeverisje e serbëve, është vetë-menaxhim

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti në një konferencë për media tha se Asociacioni nuk është vetë qeverisje e serbëve po është vetë menaxhim.

“Asociacioni nuk është vetëqeverisje e serbëve por është vetë-menaxhim dhe natyrisht që unë jam kryeministër i gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës pa dallim etnie andaj angazhohem jo vetëm për shqiptarët por edhe për serbët dhe pakicat e tjera ”, tha ai.

 

Back to top button