LAJME

Kurrë mos e lini këtë produkt në makinë, kur jashtë bën nxehtë “Mund të shpërthejë”

Eksperti i sigurisë rrugore Fatmir Hasho ishte këtë të enjte në “Good Morning Albanians” për të folur rreth mënyrës se si duhet të kujdesemi për automjetet tona gjatë këtyre ditëve të nxehta vere.

Ai tha se një nga gabimet që nuk duhet ta bëjmë kurrë është të lëmë deodorantin në makinë në momentin që ne vetë jemi në plazh, pasi sipas tij ai mund të shpërtheje.

“Është shumë e rrezikshme nëse lëmë kanaçet apo deodorantet në makina në kohën që do të rrimë në plazh. Ato janë të rrezikshme dhe mund të shpërthejnë. Ato të thonë edhe në ambalazh që nuk duhet të lënë në temperatura shumë të nxehta. Nuk duhet ta lësh sepse paraqesin rrezik për eksplozion”, tha eksperti Fatmir Hasho.

Back to top button