LAJMETOP LAJMI

Kastrati: Zoti e bekoftë familjen Jashari, që kan dhënë gjithqka për Liri 

Ai ka publikuar një fotografi me Rifat Jasharin dhe Bekim Jasharin në Prekaz.

“Zoti e bekoftë familjen Jashari, që kan dhënë gjithqka që ne ta kemi lirinë që e gëzojme sot”, i cili ia ka bashkëngjitur edhe këtë shkrim fotografisë.

 

 

Back to top button