LAJMESOCIALE

“Jeta është më e bukur, nëse beson në Zot”

“Lërja gjithçka në dorë Zotit. Ai do të ndihmojë të kalosh çdo vështirësi”.

“Mos u streso. Zoti e di se për çfarë je duke u lutur”.

“Jeta është më e bukur, nëse beson në Zot”.

“Besoji Zotit në kohët e tua të mira dhe ai do të ndihmojë në kohët e vështira”.

“Mos e humb shpresën. Zoti është duke punuar në këto momente që gjërat e tua të shkojnë sa më mirë”.

“Lutu sepse Zoti është duke dëgjuar kërkesat në lutjet e tua”.

“Mos hiq dorë nga diçka që nuk po e arrin dot. Koha e arritjeve dhe bekimeve të tua po vjen. Besoji Zotit”.

“Ata që ia lënë Zotit në dorë gjithçka, janë ata që shohin dorën e Zotit në gjithçka”.

“Nuk ke pse ndihesh vetëm. Zoti është përherë me ty”.

“Lutu në ditë të vështira. Lutu në ditë të bukura. Lutu përditë. Zoti është vetëm një lutje larg teje”.

“Nuk ka gjë të pamundur për Zotin. Beso në ato çfarë Ai sjell në jetën tënde. Beso në rrugën që ai do të ndjekësh”.

“Zoti ka planet më të mëdha për jetën tënde. Besoji Atij”.

“Kur ke nevojë për diçka, Zoti e di. Kur pyet për diçka, Zoti dëgjon. Kur beson, Zoti punon”.

“Nëse krijon një marrëdhënie të fortë me Zotin, çdo gjë tjetër do të ecë për mrekulli”.

“Vendose Zotin të parin dhe nuk ke për të qenë kurrë i/e fundit”.

Back to top button