LAJME
TOP LAJMI

Hapen afër 7 mijë vende pune në Kosovë

6,785 vende pune janë të lira tek platforma qeveritare Superpuna.

Kështu ka njoftuar Agjencia e Punësimit përmes një postimi.

Derisa rreth 10 ditë më parë ka qenë ministri i Financave Hekuran Murati që ka bërë të ditur se përmes kësaj platformë janë punësuar 1,994 të rinj, mbi 51 përqind prej tyre vajza.

Superpuna është platformë që takon punëdhënësit dhe ata që janë të gatshëm për punë nga mosha 18-25 vjet.

https://superpuna.rks-gov.net/?fbclid=IwAR0hRO8A4jXcrzEF-5HOVjaqJPfigyb88_4GB2yQc3ejfF_WKQ8ZeOgIOlc&mibextid=Zxz2cZ

Back to top button