LAJME

Gjendet i gjallë 84 vjeçari kosovar që u shpall i zhdukur, këta janë heronjtë që e gjetën

 Pjesëtarët e Shoqatës së Kosovës për Kërkim dhe Shpëtim e kanë gjetur personin e moshuar, i cili që nga dje pasdite konsiderohej i zhdukur.

84-vjeçari është gjetur mbrëmë rreth orës 22:30 në zonën te antena në lagjen “Kolovica” në Prishtinë.

“Pas një kërkimi intenziv nga pjestarët e Shoqata e Kosovës për Kërkim dhe Shpëtim gjendet i gjallë 84 vjeqari Sinan Dulii i zhdukur që nga dje”, thonë ata.

Back to top button