LAJME
TOP LAJMI

Fotografi prekëse nga Buroja, prindërit e Thaçit duke e ndjekur gjykimin

Gjykata Speciale e ka nisur gjykimin ndaj ish katër krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), përfshirë edhe ndaj Hashim Thaçit.

Seanca e nisjes s% gjykimit ka marrë vëmendjen e opinionit kosovar, por atë janë duke e shikuar edhe dy prindërit e Hashim Thaçit, Haxhi dhe Hyrë Thaçi.

Back to top button