LAJME

Edi Rama paralajmëron “plan të rëndë”: Bashkësia ndërkombëtare gishtin te butoni ndaj Kosovës

Edi Rama, kryeministër i Shqipërisë, ka thënë se për Kosovën është bërë një plan shumë i rëndë për shkak të raporteve me bashkësinë ndërkombëtare.

Ai ka thënë se është përpjekur të marrë pak kohë, duke paralajmëruar se bashkësia ndërkombëtare është duke e sosur durimin ndaj Kosovës.

Rama e ka anuluar takimin e dy qeverive mes Kosovës dhe Shqipërisë.

”Unë shpresoj që mund të takohemi për t’u ballafaquar opinionet kushtet kur jemi në prag të lëvizjes së planit së nuk më zë as goja të flas për sanksione, ndaj masave ndëshkuese nga një shteti që është krijuar nga ata që janë në kushte të sosjes durimit”.

“Kam bërë një përpjekje për t’iu kërkuar edhe pak kohë, e kam marrë edhe pak kohë, nëse nuk e shfrytëzojmë dot këtë kohë për një sens të përbashkët mes të gjithëve atëherë me shumë frikë plani që është në plan, realisht shumë i rëndë për Kosovën do të vjen lëvizje”, ka thënë Rama.

Back to top button