LAJME

Bedri Hamza pret në takim humanistin Halil Kastrati, në fokus ndërtimi i spitalit

Kryetari i komunës, z. Bedri Hamza, sot ka mirëpritur për vizitë z. Halil Kastrati me bashkëpunëtorët e tij nga Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”.

Pjesë e këtij takimi ishte edhe z. Gjergj Beka, në cilësi të përfaqësuesit të fondacionit “Behgjet Pacolli”.

Në takimin e sotëm kryetari Hamza ka falënderuar humanistin z. Kastrati, Shoqatën Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” dhe fondacionin “Behgjet Pacolli” për bashkëpunimin dhe biseduan për vazhdimin e projekteve të cilat do të fillojnë së shpejti të realizohen në qytetin e Mitrovicës.

Pastaj, kryetari Hamza i shoqëruar nga z. Kastrati vizituan nga afër edhe punimet në ndërtimin e QKMF-së së re, ku punimet po zhvillohen me intensitet të lartë të punës në finalizimin e këtij projekti madhorë për Mitrovicën dhe i cili pritet të finalizohet para afatit të caktuar.

Back to top button