LAJME
TOP LAJMI

Basel, zhduket një fëmijë shqiptar

Një fëmijë i kombësisë shqiptare është zhudkur më 13 prill në St. Louis, pranë Baselit.

Muaxhahid, me vendbanim në Basel, ishte larguar nga xhamia në St. Louis dhe që atëherë nuk dihet më asgjë për të.


Lajmin për zhdukjen e tij e kanë publikuar disa grupe shqiptare ku në to po kërkohet bashkëpunimi dhe ndihma e shqiptarëve që banojnë në atë rrethinë, në identifikimin dhe gjetjen e tij.

0798630600 është numri i kontaktit për të gjithë ata që e kanë parë.

Back to top button