LAJME
TOP LAJMI

Atiq betohet si kryetari i ri i Mitrovicës së Veriut

Erden Atiq është betuar si kryetari i ri i Mitrovicës së Veriut.

Ai pas betimit tha se do të punojë për të gjithë pa dallim.

Atiq tha se bashkë me ekipin e tij synim ka normalizimin e gjendjes në këtë komunë të veriut.

I pyetur nga gazetarët se kur do të hapin urën e Ibrit, kryetari theksoi se do të punojnë në rregullimin e çdo problemit që kanë qytetarët.

“Ne me gjithë ekipin unë si kryetar shprehna se do të punojë për të gjithë qytetarët e komunës pa dallim dhe pa diskriminim, angazhimin më të madh do ta bëjë për të normalizuar këtë pjesë të komunës dhe bëj ftesë të gjithë qytetarëve që të vijnë dhe të na takojnë e të bashkëpunojmë sa më mirë”, u shpreh ai.

“Në si ekzekutiv qëllimin e kem për lehtësimin e qytetarëve, çdo problem që është do të bëjmë angazhimin tonë për rregullim”.

Back to top button